avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua . In 2017 August am incheiat scoala postliceala de 3 ani la zi la o scoala acreditata . In ianuarie 2018 am ramas insarcinata urmand sa nasc la inceputul lui octombrie si tot in ianuarie 2018 am inceput serviciul cu un contract de munca pe perioada nedeterminata . Intrebarea mea este voi beneficia de indemnizatie crestere copil ? Se cumuleaza cele 8 luni din anul 2018 lucrate pana nasc cu cele din 2017 inainte de a termina scoala sa am 1 an in ultimii 2 ani ? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
laviciul, utilizator
Cel mai recent răspuns: laviciul , utilizator 10:13, 10 Februarie 2018
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC,in conditiile mentionate de dvs.
Multumesc pentru raspuns . O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de cretere a copilului stenia 31 stenia 31 Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani: 1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore ) dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? Suzana.iuliana Suzana.iuliana Buna seara.....sunt insarcinata in 23 de saptamani iar anul trecut am terminat scoala postliceala cu cursuri la zi....acum m-am inscris din nou la alta ... (vezi toată discuția)