avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, doresc sa vand surorii mele cota mea parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, doresc sa vand surorii mele cota mea parte din casa ...

Buna ziua, doresc sa vand surorii mele cota mea parte din casa mostenita la pretul de 14000 euro, s-a depus documentatia pentru intocmirea actelor iar ulterior a revenit notarul cu mentiunea urmatoare : contractul de vanzare-cumparare va fi anulat de catre institutile statului datorita faptului ca suma este prea mica fata de pretul pietei (cluj-napoca), se poate asa ceva ? acum sora mea doreste sa facem acte de donatie iar eu nu stiu cum pot intra in posesia banilor legal, am rugamintea sa imi dati un sfat cum sa procedez. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Probleme certificat mostenitor doru6 doru6 Unei rude de-ale mele i-a murit intai mama, mai tarziu tatal, dupa care i-a murit si o sora la scurt timp. Mama si tatal aveau un apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor DARSHAN DARSHAN CE ESTE UN SUPLIMENT LA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR?FAC PRECIZAREA CA CERTIFICATUL ESTE EMIS IN 1992,DUPA MOARTEA TATALUI,UNDE SORA A RENUNTAT LA ... (vezi toată discuția)
Cum poate sora mea dovedi ca a cumparat partea mamei noastre din casa - exista un act de vanzare cumparare, dar banii s-au dat ? Anca Ionescu Anca Ionescu Suntem 2 surori; dupa moartea ultimului parinte - mama - am vrut sa facem succesiune si sora mea a zis ca mama i-a vandut mai demult partea ei dupa succesiunea ... (vezi toată discuția)