avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua , 1.In situatia in care angajatorul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua , 1.In situatia in care angajatorul organizeaza un ...

Buna ziua ,

1.In situatia in care angajatorul organizeaza un concurs cu premii atat pentru salariati cat si pentru colaboratori , acesta derulandu-se in perioada nov-dec 2021, anuntarea castigatorilor fiind in luna Ian 2022, iar acordarea premiilor fiind in februarie 2022.
Intrebarea este urmatoarea:in ce luna trebuie inregistrata valoarea premiilor in statul de plata (in luna februarie)sau se pot inregistra/declara si intr-o alta luna "deschisa" incat sa nu mai refac luna februarie?
2.In cazul colaboratorilor se declara in 112 sumele primite sub forma de premiu?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Premii zepter expro expro cum inregistrez o fact .cu un premiu de la un concurs (fact intre 2 soc. com.) (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Premiu catre o persoana juridica mmsava mmsava O SC organizeaza in scopul stimularii vanzarilor, pentru distribuitori, un concurs conform caruia primii trei clasati beneficiaza de diverse premii in bunuri. ... (vezi toată discuția)