avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Extrasul Revisal Buna! Se poate solicita extras ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Extrasul Revisal Buna! Se poate solicita extras revisal in urma ...

Extrasul Revisal

Buna!

Se poate solicita extras revisal in urma unui contract de colaborare pe baza de drepturi de autor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 14 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel de contracte nu se inregistrează în Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal din drepturi de autor? buna. se elibereaza sau se poate ... Mihai3991 Mihai3991 Revisal din drepturi de autor? Buna. Se elibereaza sau se poate solicita extras revisal in urma unui contract bazat pe drepturi de autor? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua. de profesie sint asistent medical generalist, imi ... Gongy1981 Gongy1981 Bună ziua. De profesie sint asistent medical generalist, imi desfasor activitatea la un Liceu in cadru caruia, copii care sint inscrisi sint copii cu nevoi ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire angajat Rkf Rkf Buna ziua! Am primit la sediul firmei o instiintare de infiintare poprire pentru un angajat care urma sa isi incheie colaborarea cu firma in 2 zile (se ... (vezi toată discuția)