avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Infiintare poprire angajat
Discuție deschisă în Executare silită

Infiintare poprire angajat

Buna ziua!

Am primit la sediul firmei o instiintare de infiintare poprire pentru un angajat care urma sa isi incheie colaborarea cu firma in 2 zile (se muta din tara)

Plicul era de la un Executor judecatorec, care reprezenta un creditor cu sediul in Emiratele Arabe (pt un credit de nevoi personale luat de la un retailer de IT din Bucuresti). Mi se solicita, in situatia in care persoana nu mai lucreaza la firma mea, sa trimit Decizia de incetare si extras din REVISAL.

Stiu ca recent s-a modificat legea executarii silite. Mai are dreptul un Executor sa solicite aceste documente sau este suficient sa ii trimit raspunsul ca persoana si-a incheiat colaborarea?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:28, 11 Aprilie 2016
Are dreptul sa solicite aceste acte in copie.
Si aveti grija, chiar daca s-a incetat contractul de munca: daca mai aveti sume de platit chiar si dupa incetarea contractului, acestea sunt poprite de la momentul la care ati primit adresa de poprire.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
smeagull, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Tert poprit Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)