avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașină cumpărată are sechestru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașină cumpărată are sechestru

Bună ziua,
Am achiziționat o mașină (Dâmbovița) pe 21.04.2022, contract de vânzare cumpărare, fiscal scos, am pus-o pe numele meu la primărie cu o zi înainte de programare la înmatriculare (Suceava) doar să aflu că ea figurează la poliție că find sub sechestru.
M-au rugat proprietarii sa îi las puțin să vadă care este situația, după două săptămâni m-am dus la ei, mașina a fost într-adevăr sub sechestru dar au hotărâre de la executorul judecătoresc din Ploiesti că acesta a fost ridicat. Proprietarul are un proces de sechestru pe imobiliarele deținute și până nu termina acesta (estimat septembrie) nu se poate rezolva cu mașina. Cel puțin așa au spus.
Nu știu ce soluții am, in iulie expira cele 90 de zile de înmatriculare.
Este o soluție legală la problema asta?

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto, certificat fiscal razvan1193 razvan1193 Buna seara, am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri! De curand am achizitionat o masina adusa din Germania in luna septembrie! Persoana care a adus masina ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe masina, nu o pot inmatricula D.Adrian93 D.Adrian93 Buna seara. Anul trecut in luna Mai am cumparat o masina de la o cunostinta si neavand cand sa o inmatriculez pe numele meu, eu fiind plecat la munca in ... (vezi toată discuția)