avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe masina, nu o pot inmatricula
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe masina, nu o pot inmatricula

Buna seara. Anul trecut in luna Mai am cumparat o masina de la o cunostinta si neavand cand sa o inmatriculez pe numele meu, eu fiind plecat la munca in strainatate am facut programare in luna Decembrie. Am pregatit dosarul de inmatriculare necesar la politie, dar nu am putut sa o inmatriculez deoarece este sub sechestru de la fostul proprietar,el avand cateva dosare cu sume mari de plata. La primarie este pe numele meu. Masina a fost pusa sub sechestru in luna Septembrie, dar ea este pe numele meu la primarie din Mai. La politie este pe numele fostului proprietar, unde apare si sub sechestru(masina). Stiu ca sunt 2 institutii diferite, poate nu au acces la aceeasi baza de date, dar ea nefigurand in evidenta la primaria fostului proprietar, de ce au mai pus sechestru pe ea? (La politie asa figureaza). Rugamintea mea este sa imi spuneti care sunt caile legale si mai rapide prin care se poate ridica sechestru de pe masina, ea fiind pe numele meu si care se poate dovedi cu contractul de vanzare-cumparare sau cu un document sau ce ar putea fi de folos de la primarie. Eu in momentul de fata trebuie sa platesc impozit pt masina, dar nu o pot folosi pe drumurile publice deoarece am inmatricularea suspendata pt netranscriere la termen.Sper sa ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
D.Adrian93, utilizator

Alte discuții în legătură

Mașină cumpărată are sechestru Bearinison Bearinison Bună ziua, Am achiziționat o mașină (Dâmbovița) pe 21.04.2022, contract de vânzare cumpărare, fiscal scos, am pus-o pe numele meu la primărie cu o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am achizitionat o masina care avea pus sechestru ... Necula Razvan Necula Razvan Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)