avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia mea de locatari este formata din 3 blocuri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia mea de locatari este formata din 3 blocuri cu curte ...

Asociatia mea de locatari este formata din 3 blocuri cu curte interioara intre blocuri iar de jur imprejurul blocurilor este gard intrarea se poate face numai din strada pe la primul bloc ,eu locuiesc in ultimul bloc al treilea ,la fereastra de la bucatarie am o lada de lemn de mici dimensiuni in care depozitez diferite legume,blocurile neavand balcoane ,exista vreo lege care sa ma oblige sa dau lada jos ,eu fiind proprietarul apartamentului iar blocul meu nefiind la strada ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: M_P , utilizator 23:56, 14 Mai 2022
Zona adiacenta blocului de locuit in comun ,zona de 0,80,1,00m reprezinta rebordul de fundatie si reprezinta parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Partea comuna de condominiu,poate fi exclusiv utilizata de catre proprietari prin incheiere de contract de folosinta sau de inchiriere
Unde , de unde aflu "rebordul de fundatie si reprezinta parte comuna" . In ce lege se vorbește de aceste dimensiuni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatenie trotuare blocuri/primarie LauraEP LauraEP Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu de fapt in responsabilitatea cui intra sa curete trotuarele de gunoaie, fecale uscate etc: administratia blocului in ... (vezi toată discuția)
Blocul meu nu are balcoane, majoritatea aplicand cadrele de rufe ... Mareksa Mareksa Blocul meu nu are balcoane, majoritatea aplicand cadrele de rufe la geamuri. Cadrele de rufe sunt dreptunghiulare, metalice, cu dimensiuni aproximative 160/80 ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica Dana Deea Dana Deea Buna ziua . Locuiesc intr un imobil tip bloc cu curte interioara si parcari individuale private. Iar cei de la parter au si zona verde proprie. De curand la ... (vezi toată discuția)