Succesiune după tată! Bună seara! Daca se poate sa ma ajutati. Se dezbate succesiunea după tată. Eu, mama si sora prin judecătorie deoarece sora vrea tot si noi nimic chiar a scos mama in strada dar alta este rugamintea. De 4 ani nu se mai termina acest proces. Sunt stabilite cotele si de doi ani si jumatate se asteapta raportul de expertiza. Am luat legatura cu Domnii experti am incercat sa ii aduc pentru expertiza casei si a lotizari chiar au fost schimbați, platit onorariul dar este a 12 aminare cu asteptarea raportuli. Ce pot sa mai fac?Va rog sa ma ajutati cu o sugestie!
Solicitati instantei amendatea expertului,inlocuirea daca e cazul etc.Trebuie vazut care este motivul exact.pt care se tergiverseaza depunerea expertizei.Daca aveti av angajat aceste aspecte ar trebui lamurite impreuna..
Se pare ca exista aceasta problema in orasele mai mici..Pe de alta parte in Buc unde exista sute de experti in anumite specialități dureaza destul de mult,,este vorba si de lipsa de seriozitate in unele cazuri...