avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune după tată! Bună seara! Daca se poate sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune după tată! Bună seara! Daca se poate sa ma ajutati. ...

Succesiune după tată! Bună seara! Daca se poate sa ma ajutati. Se dezbate succesiunea după tată. Eu, mama si sora prin judecătorie deoarece sora vrea tot si noi nimic chiar a scos mama in strada dar alta este rugamintea. De 4 ani nu se mai termina acest proces. Sunt stabilite cotele si de doi ani si jumatate se asteapta raportul de expertiza. Am luat legatura cu Domnii experti am incercat sa ii aduc pentru expertiza casei si a lotizari chiar au fost schimbați, platit onorariul dar este a 12 aminare cu asteptarea raportuli. Ce pot sa mai fac?Va rog sa ma ajutati cu o sugestie!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati instantei amendatea expertului,inlocuirea daca e cazul etc.Trebuie vazut care este motivul exact.pt care se tergiverseaza depunerea expertizei.Daca aveti av angajat aceste aspecte ar trebui lamurite impreuna..
Mulțumesc frumos! Motivația este ca sunt putini experți si foarte multe dosare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca exista aceasta problema in orasele mai mici..Pe de alta parte in Buc unde exista sute de experti in anumite specialități dureaza destul de mult,,este vorba si de lipsa de seriozitate in unele cazuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind nr. mare de expertize si personal puțin! Ce pot face in situația în care nici a treia ... (vezi toată discuția)
se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Se dezbate succesiunea după tată la judecătorie intre mama ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Se dezbate succesiunea după tată la judecătorie intre mama si cei doi copii. Se hotarasc cotele dar se așteaptă raportul de expertiza. Mama moare iar ... (vezi toată discuția)