. Nu imi permit un avocat. Am un teren unde am dus cativa caini salvați de pe strada si un labrador black Retriever . Terenul este format din 3 parcele si are 5000 mp , a fost cumparat acum aproape 10 ani. Ideea este ca oamenii au venit si au abandonat alti caini pentru ca au vazut ca ma îngrijesc de ai mei . Acei caini s-au înmulțit , eu nu am avut cum sa ii prind sa ii pot steriliza . Recent tot cei care au abandonat cainii acolo, au depus plângere la primărie ca “eu” detin prea multi caini . Menționez ca eu am 5 caini , iar ce este in afara Curții sunt peste 15 caini . Au fost mai multi insa i-au otravit in timp.
Saptamana trecuta in data de 11 fix dupa ce le-am dus eu mancare câinilor , au venit cei de la ecarisaj însoțiți de o “reprezentanta” a primăriei (care este ruda cu vecinii de acolo ) , au sarit gardul , si au deschis o poarta anexa dintre trenuri , apoi au intrat in curte si mi-au luat black Retriever-ul si alti 3 caini. Insa haita din exteriorul Curții este tot acolo.
Ce proceduri pot lua in aceasta situatie ? Am un filmulet cu poarta inchisa cu o sarma prin exterior si cu iarba răvășită dar mai mult nu am . Mi s-a spus ca nu pot depune plângere pentru ca nu pot demonstra legal ca au Intrat in curte .
Este a treia oara cand mi-au intrat in curte si au luat cainii mei .
Am inteles ca risc sa platesc o amenda de 5000 lei pentru abandon (doar pentru ca nu pot demonstra ca ei au intrat in curte ) sau sa platesc taxa pe zi pentru cazarea câinilor in adapost . Oricum ar fi tot trebuie sa platesc , ceea ce mi se pare stupid .
Stiu sigur ca acei caini nu ieșeau afara din curte pentru ca nu aveau pe unde , din contra , cei din exterior intrau inauntru pentru mai multa mancare . (Ceea ce intra, nu putea iesii) .
Poarta aceea anexa , nu putea fi deschisa decat din interiorul Curții . Oricum ar fi fost ca sa ajunga la poarta tot pe terenul meu au intrat ca sa o deschida.
Nu stiu cum sa procedez. Ei spun ca au ca martor o vecina care mi-a vazut cainii pe afara , insa acea vecina este fix persoana care a depus plângere .
Mizerie mare
Costica33
Mizerie mare pe spatiul comun
Locuiim intr-un bloc nou proprietate privata cu toate spatiile din jur.
Avem doi vecini care arunca gunoaie si mincare gatita ... (vezi toată discuția)