avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Detin cateva hectare de padure dar care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Detin cateva hectare de padure dar care nu sunt impartite ...

Buna ziua!Detin cateva hectare de padure dar care nu sunt impartite fiind pe bunicu in acte.Padurea ar trebui impartita in 3 dar ceilalti nu vor.Unul dintre frati a taiat aproximativ 30 m cubi ,si am mers la ocolul silvic pentru a rezolva problema si a nu transporta lemnul.Cel care a taiat lemnul a fost de acord sa masuram si sa impartim legal padurea dar dupa cateva saptamani ,intelegandu-se cu padurarul a transportat lemnul taiat,cu acte de la ocol.Cum pot sa il reclam?Ce pot face?Acum nu mai vrea nici sa imparta padurea.multumesc anticipat.Numai bine!!!
Buna ziua,
Daca aveti certificat de mostenitor in care sunt stabilite cotele indivize mostenite, puteti sa solicitati iesirea din indiviziune (adica "impartirea" padurii) pe calea unei actiuni in instanta.
Nu aveti cum sa-l reclamati, pana nu obtineti iesirea din indiviziune.
Daca el nu vrea pe cale amiabila, contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a deschide actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere arbore nemarcat-consecinte galaoan galaoan Buna ziua. Asi dori si eu un raspuns competent la urmatoarea problema. Am un nepot care s-a dus si a taiat un copac dintr-o proprietate a noastra fara a fi ... (vezi toată discuția)
Masa lemnoasa furata din padure proprietate personala SilviuFrujina SilviuFrujina Buna dimineata! Problma arata in felul urmator: Administrez o suprafata de padure. Aceasta padure a fost pe jumatate a bunicii mele(mama mamei mele) si ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost confiscat materialu si am primit amenda pe nedrept, consider eu. NicoMiha NicoMiha VA ROG MULT SA IMI RASPUNDA CINEVA DAK ASI PUTEA SA FAC CEVA SA IL MAI RECUPEREZ... vreu sa povestesc tot ca sa se inteleaga. am o locuinta in localitatea ... (vezi toată discuția)