avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept Civil--Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept Civil--Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu detitn 3/8 dintr-un ...

Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu detitn 3/8 dintr-un apartament. Intrebarea este pot sa vand partea mea altei persoane fara accordul coproprietarului (mamei vitrege).
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:40, 16 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da
Multumesc pentru raspuns.
Însă e puțin probabil sa găsiți un cumpărător care sa achiziționeze doar o cota parte și sa rămână în indiviziune cu mama vitrega.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenite ursuletul75 ursuletul75 Tatal nostru a murit acum 3 ani ,suntem trei copii si bineintele mama.Tata mai are dintr-o relatie anterioara un copil ,,avem un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)
Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune AlexA00 AlexA00 Parintii mei au achizitionat, cu contact vanzare cumparare, un apartament, ulterior au facut un act notarial (testament) prin care isi doneaza reciproc toate ... (vezi toată discuția)