avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept Civil--Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept Civil--Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu detitn 3/8 dintr-un ...

Buna seara. Dupa succesiunea tatalui meu detitn 3/8 dintr-un apartament. Intrebarea este pot sa vand partea mea altei persoane fara accordul coproprietarului (mamei vitrege).
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:40, 16 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da
Multumesc pentru raspuns.
Însă e puțin probabil sa găsiți un cumpărător care sa achiziționeze doar o cota parte și sa rămână în indiviziune cu mama vitrega.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenite ursuletul75 ursuletul75 Tatal nostru a murit acum 3 ani ,suntem trei copii si bineintele mama.Tata mai are dintr-o relatie anterioara un copil ,,avem un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este moștenitor a 3/8 dintr-un apartament prin taxă ... Emilia Cirstea Emilia Cirstea Soțul meu este moștenitor a 3/8 dintr-un apartament prin taxă de succesune in urma tatalui rămânând moștenitori el si mama lui, sora lui și fratele au ... (vezi toată discuția)
Problema tata fiica spirala spirala Buna ziua.Problema mea consta in felul urmator.Parintii au achizitionat un apartament cu 2 camere in 1993.Pe actul de vanzare cumparare ambii sunt trecuti.Erau ... (vezi toată discuția)