Buna ziua ,sa o iau de la început pentru a ma face înțeleasă. In anul 2003 am infiintat un s.r.l. impreuna cu un cetatean elvetian .(la acea vreme acesta fiind prieten cu fostul meu sot) eu si elvetianu fiind asociati iar fostul meu soț pus pe post de administrator al firmei. După 3 ani elvețianul pleacă în Elveția și mi cesioneaza mie cei 50 %din capitalul social al societatii. Tot in anul 2003 societatea comerciala cumpara un imobil, acest imobil care acum fostul meu soț are pretenția sa -l vând și sa i dau jumătate de bani. Menționez ca banii pentru imobil au fost ai cetățeanului elvețian în totalitate ..Societatea nu mai are activitate de mulți ani ,fostul meu soț se afla în insolventa personala pe teritoriul Germaniei. Acum ce ma interesează pe mine este ce drepturi are fostul meu soț asupra imobilului a cărui proprietar este societatea comerciala iar eu fiind unicul asociat .va mulțumesc pentru timpul acordat acestor rânduri.
irina.pricop a scris:
Cine a fost asociat cu cine? Cine a cesionat cei 50%? Cine e proprietarul imobilului?