avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O persoană fizică poate avea calitatea de manager de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O persoană fizică poate avea calitatea de manager de transport ...

O persoană fizică poate avea calitatea de manager de transport in regim de taxi si inchiriere la mai multe societati?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sfetculaura , utilizator 09:58, 17 Mai 2022
Buna ziua,
Ordin nr. 980 din 30 noiembrie 2011. art. 15 alin (3) O persoana fizica poate avea calitatea de manager de transport la o singura întreprindere.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport marfa LucicaChivu LucicaChivu Buna ziua. As vrea sa stiu daca este legal ca un manager transport marfa sa lucreze la 2 companii in acelasi timp. (vezi toată discuția)
Buna seara! am o intrebare.. impreuna cu tatal meu, am facut ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am facut firma de transport marfa. Amandoi avem 50/50 dreptul. De curand, am luat atestatul pentru ... (vezi toată discuția)
Pot lucra ca manager de transport la mai multe companii? conform ... cri5tian cri5tian Pot lucra ca Manager de transport la mai multe companii? Conform COR 132439 Conducător activitate de transport rutier? Am găsit ceva articole (mai vechi, ... (vezi toată discuția)