avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare! Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare! Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Ma aflu in ...

Salutare! Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Ma aflu in concediu ingrijire copil in momentul de fata pana in iulie (am nascut pe 3 august 2020). Inainte sa intru in CIC am lucrat in invatamant, dar contractul de munca s-a incheiat pe 31 august (2020). Postnatalul mi-a fost platit pe august de catre scoala, iar restul zilelor de catre CAS. Ce trebuie sa fac in continuare? Trebuie sa ma reintorc la munca? As putea intra in concediu de sarcina cu risc? Poate a mai fost cineva in situatia mea si ma ajuta cu info! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 17 Mai 2022
La munca nu mai aveti cum sa reveniti, daca c.i.m. a incetat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa cic LidiaRosu LidiaRosu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate. Sunt titulara la o gradinita iar in 21 iunie urmeaza sa ma intorc din cic. Astfel voi lucra doar ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal peste concediu de odihna flor1 flor1 Buna seara, As avea unele nelamuriri, daca ma puteti ajuta.Lucrez in invatamant pe perioada determinata( contractul meu de munca incheiandu-se in 31 august ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a continua după alina.alin alina.alin Bună ziua! In aprilie voi intra în concediu de creștere a copilului. În acest moment lucrez în învățământ, fiind suplinitor cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)