avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal Buna ziua ,un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal Buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ...

Buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ,a lovit pe cineva și i s-a făcut dosar penal pentru loviri și alte violente . Victima are un certificat de 3-4 zile de îngrijirii medicale . In realitate nu a fost cum afirma victima ceea ce susțin și martorii ca victima a venit la masa prietenului meu la provocat si la jicnit. Ce i se poate întâmpla ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:02, 17 Mai 2022
Se poate întâmpla orice inclusiv sa scape fără pedeapsă penală.
Sa își angajeze avocați dacă vrea sa se apere intrucat unii sunt condamnați iar alții scapa de condamnare in funcție de mai multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)
Probare acte lovire wiki38 wiki38 Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, ... (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)