avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile.

Buna ziua, detin o firma cu cod caen 4511(comert cu autovehicule ) si doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile , intrebarea este dc necesita autorizarea de punct de lucru si dc da, cu ce cod caen? mentionez ca nu expun masinile la vanzare ,doar le stochez ! in acest context este nevoie de acord de functionare cu primaria ?
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:14, 17 Mai 2022
raspunsul este da. stocarea este o activitate comerciala si face parte din activitatea principala sau poate fi ea insasi o activitate separata. adica pe o alta firma.
dar poate la depozit ati putea avea si activitati specifice vanzarii masinilor, cum ar fi 'toaletarea' lor, incarcarea descarcarea, etc.
cat despre autorizatii, ele sunt necesare, nu doar de la primarie, ci mai ales de la mediu, ISU (masinile sunt extrem de inflamabile), ITM, DSP (soareci si alti daunatori)...
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare cod caen 4511 zimskiz zimskiz Buna seara, Doresc sa extind afacerea curenta astfel incat sa includa si codul CAEN 4511 si as aveam nevoie de niste raspunsi clare la: 1. Daca sediul ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat ) 12254 12254 conf. cod CAEN 4778 este necesar obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria pe a carei raza administrativ teritoriala efectuez acte de comert cu ... (vezi toată discuția)
Autorizații caen 4791 laurentiu2581 laurentiu2581 Bună ziua, Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru. ... (vezi toată discuția)