avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As dori sa stiu de la ce data s au folosit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As dori sa stiu de la ce data s au folosit clasele ...

Buna ziua. As dori sa stiu de la ce data s au folosit clasele de salarizare la stabilirea vechimii în munca? Unde gasesc un desfasurator cu legislația privind vechimea în muncă? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 17 Mai 2022
Clasele de salarizare nu au fost folosite la stabilirea vechimii in munca .... probabil doriti transele de vechime si sporurile/gradatiile de vechime ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vechime transfer maria on maria on in 2013 m-am transferat de la un serviciu subordonat primariei in primarie post functionar public toate bune pina la calculul vechimii la vechiul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici? LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? ... (vezi toată discuția)
Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)