avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face notarea unui litigiu in cf a unui imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face notarea unui litigiu in cf a unui imobil in cazul ...

Se poate face notarea unui litigiu in cf a unui imobil in cazul in care litigiul are ca obiect un act care a stat la baza redactării titlului de proprietate și fără a cărui existența titlul de proprietate nu ar fi existat?
Având in vedere ca pentru a mi anula titlul de proprietate e necesar ca după ce se constata ilegalitatea actului care a stat la baza întocmirii titlului de proprietate sa ma acționeze din nou in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate inscrie litigiu eugen05 eugen05 X(un mostenitor omis de la succesiune) cere intr-un proces anularea unui un certificat de mostenitor + 2 contracte de vanzare cumparare (toate au ca obiect un ... (vezi toată discuția)
Anulare act de vanzare cumparare Anna63 Anna63 Prin sentinta civila se anuleaza un titlu si se emite pe acelas teren extravilan titlu de proprietate pe numele altei persoane.Problema e ca primul proprietar ... (vezi toată discuția)
Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)