avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Exista vreo posibilitate de atacare a unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Exista vreo posibilitate de atacare a unei decizii ...

Buna ziua,
Exista vreo posibilitate de atacare a unei decizii definitive a unei Curți de apel intr-un proces civil legat de Litigii de munca?
In prima instanța Tribunalul a dat castig de cauza angajatului, iar la apelul formulat de angajator Curtea de apel a schimbat total soluția, dând castig de cauza angajatorului.
Mulțumesc!
Buna ziua. Îmi puteți recomanda pe cineva din zona Moldovei sau din București care îmi poate oferi consultanta in vederea oportunității de a deschide un proces împotriva sentinței Curții de apel?
Bună ziua din nou
Am luat legătura cu un avocat și mi-a solicitat suma de 3000 RON pentru întocmirea cererii de adresare către CEDO. Îmi puteți spune dacă e un onorariu corect?
Onorariul este corect,formularea unei actiuni catre CEDO presupune o anumita specializare,cunoasterea jurisprudentei Curtii etc.Din punctul meu de vedere sansele dvs sunt sub 1%dar asta e, e dreptul dvs sa va adresati cui doriti.Ce nu.intelegeti dvs si alti justitiabili este ca CEDO nu rejudeca cauza dvs,nu verifica solutia instanței nationale ci doar daca v a fost încălcat un drept din cele prevazute in Conventie...

smarochin a scris:

Bună ziua din nou
Am luat legătura cu un avocat și mi-a solicitat suma de 3000 RON pentru întocmirea cererii de adresare către CEDO. Îmi puteți spune dacă e un onorariu corect?

Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru raspuns. Nu stiu de unde ati tras concluzia ca nu inteleg care este rolul CEDO, si cum ati calculat sansele, dar apreciez faptul ca mi-ati raspuns.
Cautati pe net ce procent de cereri este respins fara a ajunge sa fie judecat pt neconformitati ale cererii cititi dreturile din Conventie si ganditi- va ce drept v a fost incalcat?Va doresc suces si sa ma anuntati pe mail (adresa e publica) nu daca castigati ,daca ajunge sa se judece i ar eu dau
o sampanie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu metulica metulica Am 2 sentinte judecatoresti in acelasi dosar prima la fond mi s a respins plingerea ca de o plingere contraventionala e vorba iar in apel mi s a aplicat ... (vezi toată discuția)
Care este ultima cale de atac extraordinara din romanaia (intr-o speta civila) ? Catalin cata Catalin cata Una din conditiile de acceptare a dosarului la CEDO este aceea de a fi epuizat toate caile de atac puse la dispozitie de justitie. Respectiv justitia romana . ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa apel menoin menoin in cazul unei contestatii la decizia de concediere, care este calea de atac dupa judecarea apelului. se poate face recurs? (vezi toată discuția)