avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Daca un PFA a realizat venituri nu de 27.600, cat este ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Daca un PFA a realizat venituri nu de 27.600, cat este plafonul ...

Daca un PFA a realizat venituri nu de 27.600, cat este plafonul pentru CASS, ci 107.000 lei, contributia de 10% este la baza de calcul de 27.600 lei sau la realizat efectiv?
Cel mai recent răspuns: ildi-bildi , utilizator 11:54, 19 Mai 2022
CASS este 2760 lei la plafon.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass pentru venituri extrasalariale in cazul pfa gabbello gabbello Buna ziua, stiu ca pentru diferite venituri extrasalariale (chirii, divindende, crypto, etc) daca se depaseste pragul de 12 salarii minime, atunci trebuie ... (vezi toată discuția)
Platesc o singura data contributia la sanatate? alina@fabrica alina@fabrica Buna ziua! Daca obtin venituri din activitati independente pe baza de norma de venit si obtin si dividende peste plafonul de 12 salarii minime brute, platesc o ... (vezi toată discuția)
Pfa sub plafonul de 22.800 de lei shine_nail shine_nail Buna seara, Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista acasa si sa imi deschid un PFA. M-am documentat si privind veniturile mele din primul an nu voi ... (vezi toată discuția)