avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

buna ziua, am un dosar in care s-a dispus o expertiza topografica. Expertul face multe greseli printre altele ,introduce in cauza un TDP falsificat. Vreau sa fac plingere penal impotriva lui. IMI PUTETI SPUNE , unde o depun ? Expertii judiciari au un regim aparte?
Este corect la Parchetul de pe linga Curtea de Apel?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MariaV , utilizator 14:14, 17 Ianuarie 2010
geta_tabacu a scris:
am un dosar in care s-a dispus o expertiza topografica.
Expertul face multe greseli printre altele ,introduce in cauza un TDP falsificat. Vreau sa fac plingere penal impotriva lui.
IMI PUTETI SPUNE , unde o depun ? Expertii judiciari au un regim aparte?
Este corect la Parchetul de pe linga Curtea de Apel?

Buna ziua,
1. Ce este acela un "TDP falsificat" ?
2. De unde ati dedus ca "expertul face multe greseli" si eventual, care sunt acelea ?
Reveniti cu amanunte.
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov
~ Conținut șters la cerere ~
Buna , o mare nelamurire am si eu in legatura cu succesunea terenurilor : bunicii mamei mele sint decedati la fel si mama mea si fratele ei , intrebarea este cine mosteneste terenurile agricole si nu numai si cine are drept de vanzare asupra lor??
nu a fost facut nici un testament , mama mea nu a primit nimic iar varul meu a pus stapinire pe toate terenurile din care au fost vindute o parte . Mai poate fi facuta succesiunea ??? avem drept din aceste terenuri ????
o alta nelamurire este de unde pot afla numarul terenurilor existente in 1990 site mai sint in prezent ????
MariaV a scris:
o mare nelamurire am si eu in legatura cu succesunea terenurilor : bunicii mamei mele sint decedati la fel si mama mea si fratele ei , intrebarea este cine mosteneste terenurile agricole si nu numai si cine are drept de vanzare asupra lor??
nu a fost facut nici un testament , mama mea nu a primit nimic iar varul meu a pus stapinire pe toate terenurile din care au fost vindute o parte . Mai poate fi facuta succesiunea ? avem drept din aceste terenuri ?

Buna ziua,
Mergeti cu actele de stare civila ale bunicilor, ale parintilor si ale Dvs. personal precum si cu actele de proprietate ale imobilelor la un Notar Public care va poate indruma.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Schita de amplasament ? miki70_is miki70_is [b][b]1.Mai exact ce inseamna SCHITA DE AMPLASAMENT si ce implica aceasta,se refera la o suprafata de teren si este solicitata de catre instanta de ... (vezi toată discuția)
Rectificare cf Smaranda Bara Smaranda Bara Buna ziua, Am si eu o problema. Cu cine ma judec intr-o actiune de rectificare de CF cand eu sunt singurul proprietar tabular? Multumesc (vezi toată discuția)
Diferente expert topo - cadastru contra expert constructii civile si industriale stepetrache stepetrache buna seara ! rog daca se poate o lamurire din partea domnilor specialisti din forum: care este diferenta intre un expert specialitatea topografie - cadastru - ... (vezi toată discuția)