avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost sfătuit să actualizez vechiul cadastru (anii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost sfătuit să actualizez vechiul cadastru (anii '50 casă ...

Am fost sfătuit să actualizez vechiul cadastru (anii '50 casă bunicilor), însa in anii '80, un vecin și.a mutat gardul comun "intrând" pe terenul bunicului, însă pentrucă era foarte bolnav, iar eu prea mic că vârstă, nu s.a făcut nimic (ulterior a murit) iar părinții mei prea slabi/noi să facă ceva.
Legal cum pot eu acum recupera terenul + că nici proprietarul de atunci numai este, moștenitorul a vândut la rândul lui ...deci acum ar fi un al treilea proprietar + că bănuiesc, că din moment ce s.au schimbat proprietarii pe acel teren au făcut intabulare și cadastru nou?!

Alte discuții în legătură

Lotizare /cale acces Ghiuleanu Ghiuleanu Buna ziua, Avem o situatie locala cu privire la iesirea de indiviziune si anume: _exista 3 coindivizari in urma unei succesiuni dobandita prin act notarial ... (vezi toată discuția)
Vecinul are 1 m din casa pe terenul meu, de 35 de ani. nazdravan nazdravan buna ziua! situatia mea este urmatoarea: in urma cu 40 de ani, bunicii au construit un duplex pentru 2 copii, mama si fratele ei, care trebuia sa fie pe ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)