avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica pt. venituri din pfa si activitati ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica pt. venituri din pfa si activitati independente

Buna ziua.
In anul 2021 am avut venituri din pfa si activitati independente peste plafonul de 12 salarii minime/an. La activitati independente am avut mai multe contracte. La una dintre contracte incepand cu septembrie 2021 pana la sfarsitul anului a fost retinut la sursa CASS si impozitul. Intrebarea mea este: trebuie sa declar in declaratia unica acest venit net? Daca trebuie declarat acest venit net platesc si CASS si impozit din nou? CAS-ul ( contr. pensie) este obligatoriu sa platesc?

Alte discuții în legătură

Plata contributii pfa cbumbu07 cbumbu07 Sotul meu este in acest moment angajat cu carte de munca. Incepand de anul viitor vrea sa desfasoare, in paralel, si o activitate independenta sub forma de ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pfa si pf cu venituri din drepturi de autor Bogozaur Bogozaur Buna ziua, Am cautat pe forum si nu am gasit un raspuns. Daca nu am cautat suficient de bine si s-a mai raspuns la o situatie similara imi cer scuze. Am ... (vezi toată discuția)
Ce taxe plătesc în 2019 pentru veniturile realizate din pfa free34ar free34ar Dacă sunt angajata și am și un PFA, ce taxe plătesc în 2019 către statul român pentru veniturile realizate din pfa? (vezi toată discuția)