avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria intocmeste cadastru pe pamantul meu, luat cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria intocmeste cadastru pe pamantul meu, luat cu forta si ...

Primăria întocmește cadastru pe o bucata din pământul meu, luat cu forța și fără știința mea printr-o HG 2002 (cu întocmirea falsa a actelor subsecvente). ICCJ anulează definitiv HG prin care este luat abuziv terenul. Primăria depune la OCPI ca act de proprietate în continuare ca baza acest HG/2002 care este anulat din 2004. Cum sa procedez mai departe.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
ide37, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde pot da in judecata comuna, pentru anulare hotarare cl ide37 ide37 Prin HG/2002 primaria a trecut in domeniu public o suprafata de teren din gradina casei. Prin sentinta CA din 2004 si decizia ICCJ ramasa irevocabila se ... (vezi toată discuția)
Mostenitoare cu titlu de proprietate, dar a fost vandut de o ruda care avea si el titlu de proprietate pe acelasi pamant. elenaaa20 elenaaa20 buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o intimpin, iar justitia romana este prea oarba ca sa vada adevarul. Am mostenit prin testament de la ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa in cartea funciara bukinst bukinst O persoana A a solcitat IN INSTANTA in anul 2002, in conditiile Legii10/2001 restituirea unui imobil/cladire cu terenul curte su grdina aferent ce a apartnut ... (vezi toată discuția)