avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot da in judecata Comuna, pentru anulare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot da in judecata Comuna, pentru anulare Hotarare CL

Prin HG/2002 primaria a trecut in domeniu public o suprafata de teren din gradina casei. Prin sentinta CA din 2004 si decizia ICCJ ramasa irevocabila se anuleaza HG 2002. Primaria in 2009 in baza HCL trece acelasi teren, din HG/2002 anulata, l in domeniu privat si incheie un contract de concesiune cu o persoana fizica. Cum si unde pot da in judecata unitatea administrativ teritoriala pentru anulare HCL si contract de concesiune?
Precizez ca nu detin acte de proprietate, terenul se afla in zona de munte unde nu a fost luat de stat dar, inca din 1900 bunicii, tatal si eu care sunt unicul mostenitor sunt inregistrat la primarie cu terenul, il folosesc neintrerupt si au fost si sunt platite la zi taxele.
Cel mai recent răspuns: ide37 , utilizator 17:04, 23 Decembrie 2012
La tribunalul in raza caruia se afla autoritatea parata, dupa parcurgerea procedurii prealabile.
Buna ziua!

Anularea hotararii se solicita judecatoriei de pe raza locului unde se gaseste terenul in cauza.

Succes!
este cumva prescriptibila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare hg ide37 ide37 Fara sa stiu Primaria trece in domeniu public o suprafata din terenul meu prin HG/2002. Se intenteaza actiune si prin decizia ICCJ se anuleaza Hotararea de ... (vezi toată discuția)
Diferente proprietate publica/privata a statului ionut simion ionut simion Buna ziua, In 2006, primaria comunei, printr.o hotarare locala, a introdus o suprafata de 1086 mp ca fiind proprietate publica a comunei ( suprafata era ... (vezi toată discuția)
Anulare contract concesiune pasune prin hcl iulianpopescu iulianpopescu In anul 2013 o asociatie a crescatorilor de animale a incheiat cu primaria un contract de concesiune pentru o suprafata de pasune, contract incheiat pe o ... (vezi toată discuția)