avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ce trebuie făcut? Proprietarul unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ce trebuie făcut? Proprietarul unui teren agricol ...

Bună ziua! Ce trebuie făcut?
Proprietarul unui teren agricol a decedat. Terenul era lucrat într-o asociație, bineînțeles cu contract în regula, toamna i se dădeau produse ( grâu, porumb, etc). Moștenitori sunt 4. Au vrut sa îl vândă, sa nu mai cheltuie cu succesiunea însă unul din moștenitori are datorii la impozite și nu i se eliberează fiscalul. Timpul trece și în toamna se încheie contractul cu proprietarul (decedat). Cum se poate proceda cu terenul în continuare ca să fie totul în regula? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de arenda pe nume persoana decedata Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema pe care o am in legatura cu un teren agricol extravilan dintr-o localitate din jud Buzau.Detin impreuna ... (vezi toată discuția)
Infiintare plantatie galbenele serpisor83 serpisor83 Buna ziua, doresc sa infiintez o plantatie de galbenele pe pamantul unui unchi. Pamntul in suprafta de putin peste 1 hectar din ce stiu de la el il are la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei sunt decedati , pana la acest moment ... maria tofan maria tofan Buna ziua, Parintii mei sunt decedati , pana la acest moment nu am dezbatut mostenirea , insa cineva doreste sa lucreze un teren agricol (vie) pentru care ... (vezi toată discuția)