avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mama mea a murit. Tatal meu a renuntat la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mama mea a murit. Tatal meu a renuntat la masa ei succesorală...

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Mama mea a murit. Tatal meu a renuntat la masa ei succesorala. Eu am devenit mostenitor pe 1/2 teren + 1/2 casa veche + srl 100%. In actele de proprietate se gasesc Casa veche care a fost demolata partial si construita o casa noua pe conturul celei vechi cu autorizatie de construie facuta f. bine!!! - proiect comun demolare partiala si mansardare constructie existenta. Dar, din pacate, nu a fost finalizata si nici receptia nu a fost facuta. Deci nu pot face intabulare (deocamdata). Pot obtine Certificatul de mostenitor fara intabulare pe constructia noua (1/2) si teren (1/2) si apoi sa fac demersurile de autorizare/continuare lucrari - intabulare? Va multumesc foarte mult.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
mugurel84, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as avea si eu o intrebare. mama mea a murit recent. ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Mama mea a murit recent. Tatal meu a renuntat la masa ei succesorala. Eu am devenit mostenitor pe 1/2 teren + 1/2 casa ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Construire casa dor_ados dor_ados am cumparat un teren cu o casa construita pe el(aceasa este batraneasca si nu are acoperis cei care mi-au vandut nu au acte de proprietate pe constructie iar ... (vezi toată discuția)