avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As avea o intrebare referitor la deducerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As avea o intrebare referitor la deducerea de impozit ...

Buna ziua,

As avea o intrebare referitor la deducerea de impozit pentru persoanele care lucreaza in It pentru anul 2022(in acest an am inceput sa lucrez in IT), am terminat in trecut o facultate care nu are nici o legatura cu IT-ul , am fost student si la facultatea de matematica dar nu mi-am finalizat studiile, Intrebarea mea este daca pot beneficia de deducere de impozit pe acest an?(mi sa comunicat ca ar fi intrat ceva ordin la finalul anului 2021 care prevede faptul ca doar absolventii de studii superioare cu profil de IT mai pot beneficia de deducere).
Stiu ca mai sunt si ceva cursuri acreditate de minister pentru IT, oare unde as putea gasi o lista cu ele?

Va multumesc, anticipat!
O zi frumoasa sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 22 Mai 2022
Găsiți legea aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit it-sti ce facultate trebuie sa aiba terminata ... ionel94s ionel94s Scutire impozit It-sti Ce facultate trebuie sa aiba terminata o persoana pt a beneficia de scutirea pt IT-sti? Sa ziceam ca o persoana termina facultatea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare Catalina.Drg Catalina.Drg Buna ziua, Am terminat in iulie 2017 ciclul de studii superioare la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)