avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Hristos a înviat! Bunicii noastre de 97 de ani i-a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Hristos a înviat! Bunicii noastre de 97 de ani i-a fost pusa ...

Hristos a înviat!
Bunicii noastre de 97 de ani i-a fost pusa poprire de catre Casa Judeteana de Pensii Cluj. Ei au pus poprirea pe 33% din totalul venitului ei care este compus din pensia propriu zisa plus doua indemnizatii, una de refugiati si cealalta de veterani de razboi.
Va rog sa imi spuneti daca au procedat corect punand poprire si pe indemnizatiile amintite,
Fac parte aceste indemnizatii din cele pecare nu se poate pune poprire sau nu?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensiile se platesc pentru luna in curs? ContSters129189 ContSters129189 va rog sa-mi spuneti pensiile de orice natura se primesc in luna curenta sau luna urmatoare ca si salariile ex. pt luna iulie se primesc in iulie? cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)