avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu mostenirea parintilor ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu mostenirea parintilor decedati.Nu exista nimic scris ca testament. La impartirea bunurilor parintilor se vine din pozitii de egalitate chiar daca doar un singur frate a avut grija de parinti? Si tot acel frate a reparat si locuinta cu banii proprii. Toti fratii vor avea parti egale din mostenire?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 16:39, 23 Mai 2022
In principiu, da, toti fratii au drepturi egale. Cat priveste investitiile facute si ce mai considerati dvs., ati putea avea un drept de creanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! situatia mea este urmatoarea: titlul de proprietate ... Maria Variana Maria Variana Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: Titlul de proprietate pe casa/pamant este pe tatal meu. In urma decesului (avut loc acum 26 de ani), mama mea a ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajul in caz de divort? Jenu68 Jenu68 Buna seara! Avem o situatie speciala. Suntem casatoriti de 20 ani, avem trei copii si am inceput de la 0. Pe parcursul casniciei am avut mai multe locuinte ... (vezi toată discuția)
Litigiu mostenire tino2009 tino2009 Buna ziua, suntem trei frati, in urma decesului mamei noastre acum 12 ani fara a efectua succesiunea am intrat in posesia unei case pe pamant cu curte ... (vezi toată discuția)