Am stat cu chirie 3 ani intr-un apartament cu 2 camere fara contract.Am platit 300 euro pe luna plus restul cheltuielilor.In ultimele 3 luni nu am mai putut sa platesc, si am plecat.Mi-a oprit mobila si alte bunuri in contul banilor.Ce pot face?
Sa inteleg ca, dupa ce v-aţi mutat din apartament, bunurile dvs.au ramas acolo, iar ulterior proprietarul a refuzat sa vi le mai dea, pe motiv ca nu i-aţi platit chiria pe ultimele 3 luni? Si cand s-a intamplat asta? Sunt mai mult de 60 zile de cand ati incercat sa va luati lucrurile si a refuzat sa vi le dea?
S-au adunat cam multe: marfa neachitata, imprumut, neachitat, credit la banca neachitat, chirie neplatita, ... chiar credeti ca va va ierta cineva? Scria cineva deunazi de "falimentul personal". Nu exista asa ceva, trebuie sa ne stapanim sau sa ne achitam datoriile. Va sfatuiesc sa mediati cu toti creditorii si sa faceti o reesalonare a datoriilor, inclusiv la banca.
Adica? Pentru ce ar trebui sa fiu iertata?Credeti ca eu sunt singura persoana in aceasta situatie?Am 2 copii si ma lupt penru ei. Nu mai judecati cu date putine.Nu doresc nimanui. Sunteti aici sa oferiti solutii,nu sa imi spuneti ca nu voi fi iertata.
Sunt de acord cu dvs., nu suntem aici sa ne judecam unii pe altii, fereasca D-zeu de asemenea necazuri şi fericiti cei ce nu le au, dar asta nu inseamna ca au dreptul sa judece. Tocmai de aceea vreau sa va ajut. Puteti face plangere penala pentru abuz de incredere in termen de maxim 60 zile de la data la care proprietarul a refuzat sa va dea bunurile. Se poate actiona si printr-un proces civil, dar acela se judeca mult timp, de regula si mai costa si bani, taxe de timbru, s.a.Incercati totusi sa consultati un avocat, puteti fi ajutata.Va urez multa putere si mult noroc.
Recorelare
mancipri
Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Credit
MariusCata
Buna ziua, am si eu o întrebare. In anul 2004 am luat un credit foarte mic, neștiind ca nu a plătit nici un leu banca neanuntandu-ma in nici un fel in anul ... (vezi toată discuția)