Buna ziua, am si eu o întrebare. In anul 2004 am luat un credit foarte mic, neștiind ca nu a plătit nici un leu banca neanuntandu-ma in nici un fel in anul 2016 m-am trezit cu o hotărâre judecătorească si cu oprire pe salariu. Va rog sa îmi spune-ti daca mai pot face ceva. Precizez ca atunci împrumutul (un telefon) a fost in valoare de vreo 3 milioane acum am de plata 6500 lei. Va multumesc
Daca dvs ati luat creditul cine credeti ca trebuia sa va informeze ca trebuie sa il platiti? Banca?
Trebuie sa platiti creditul si penalitatile, nu aveti ce face.
Va mulțumesc, am uitat sa precizez ca de buna credință am făcut pentru cineva crezând ca il si plătește. Dar problema mea este alta de ce timp de 12 ani nu am primit nimic acasă.
In calitate de titular al creditului era obligatia dvs sa va asigurati ca ratele sunt platite.
Stiti cum se spune..."nicio fapta buna nu ramane nepedepsita" si "buna credinta se plateste"!
In loc de "buna credinta" inlocuiti dvs cu ce se potriveste.
Discutati cu persoana respectiva pe ale amiabila sa plateasca dar nu cred ca veti avea sanse.
Daca aveti probe (inscris, martori) ca ati luat creditul ptr a-i plati amicului telefonului il puteti da in judecata ptr abuz de incredere. Amenintati-l si cu instanta si vedeti ce scoateti de la el.
Probleme la rata
fery79
buna am o problema in legatura cu un unchi de al meu a luat credit si a murit acuma ma streseaza banca sa platesc eu ratele ca sunt ruda lui cel mai apropiat ... (vezi toată discuția)