Un angajat, al unei bancii, mi -a blocat cardul personal din sistemul lor, voit, fara consimtamantul meu ,fara a avea o anumita problema dpdv al politicii bancii- eu crezand ca s-a dezactivat cardul, dar un alt angajat al bancii respective ,cand m-am prezentat ,mi-a deblocat cardul din sistem nestiind ce sa imi spuna....
Aceasta fapta ,poate fii considerata ,incalcarea datelor cu caracter personal???
Formulati o adresa scrisa catre banca prin care le precizati cele mentionate aici si le solicitati explicatii. Poate a fost o eroare de sistem sau o eroare umana (angajatul a gresit nr. de card pe care voia sa il blocheze). In cazul asta nu e o incalcare a GDPR. Daca angajatul respectiv a utilizat cu rea credinta datele dvs personale, special pt a bloca cardul, e diferit.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incalcare gdpr
Adrian_Clar
GDPR
Bună ziua,
Folosirea fotografiei pe cardul de acces intr-o companie/ legitimație în condițiile în care acel card este magnetic este o încălcare ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat
dannyc
Buna seara/ziua,
Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)