avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incalcarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incalcarea datelor cu caracter personal

Un angajat, al unei bancii, mi -a blocat cardul personal din sistemul lor, voit, fara consimtamantul meu ,fara a avea o anumita problema dpdv al politicii bancii- eu crezand ca s-a dezactivat cardul, dar un alt angajat al bancii respective ,cand m-am prezentat ,mi-a deblocat cardul din sistem nestiind ce sa imi spuna....
Aceasta fapta ,poate fii considerata ,incalcarea datelor cu caracter personal???
Formulati o adresa scrisa catre banca prin care le precizati cele mentionate aici si le solicitati explicatii. Poate a fost o eroare de sistem sau o eroare umana (angajatul a gresit nr. de card pe care voia sa il blocheze). In cazul asta nu e o incalcare a GDPR. Daca angajatul respectiv a utilizat cu rea credinta datele dvs personale, special pt a bloca cardul, e diferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare gdpr Adrian_Clar Adrian_Clar GDPR Bună ziua, Folosirea fotografiei pe cardul de acces intr-o companie/ legitimație în condițiile în care acel card este magnetic este o încălcare ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Rgpd, contract de membru și sistemul de gestiune al sălii de fitness M. Viorel M. Viorel Bună seara! Am ajuns într-un impas, contractul de membru al sălii de fitness conține date cu caracter personal, în sistemul de gestiune voi avea nevoie de ... (vezi toată discuția)