avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Din anul 2018 nu mai sunt salariat si am platit CASS ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Din anul 2018 nu mai sunt salariat si am platit CASS pe baza ...

Din anul 2018 nu mai sunt salariat si am platit CASS pe baza declaratiei de venit ca figurand fara venituri. In anul 2021 am depus declaratia de venit in luna Noiembrie pt ca urma sa merg la un control medical ,iar eu am crezut ca acea declaratie este exclusiv pe anul 2021 dar am aflat ca de fapt eu sunt asigurata pana in luna Noiembrie anul acesta.Va rog sa ma lamuriti,pana la urma pe ce an am depusa declaratia de venit?Precizez ca din ianuarie anul acesta lucrez in Austria si nu vreau sa intru la declaratii false.
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:17, 24 Mai 2022
Declaratia depusa anul trecut in noiembrie 2021 , a fost pt veniturile estimate pe 2022 si ati bifat ca vreti fiti asigurat la CASS . Asigurarea e pe 12 luni din noiembrie 2021 - pana in noiembrie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata optionala cass pt pfa RalS RalS Buna ziua, Am o nelămurire legată de plata CASS pt un PFA în sistem real. Până anul trecut am fost și salariată însă din septembrie 2021 am ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru venituri din chirii Maria Melania Maria Melania Buna seara, in anul 2021 am incasat, ca persoana fizica, venituri in valuta din chirii pentru cinci spatii inchiriate unor firme, iar valoarea cumulata a ... (vezi toată discuția)