avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Care este termenul pentru completarea Formularului ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Care este termenul pentru completarea Formularului 230? Cum pot ...

Care este termenul pentru completarea Formularului 230? Cum pot redirecționa procentul stabilit cei care obțin venituri fiscalizate prin declarația unică și pentru care venitul net se determină în sistem real?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:28, 24 Mai 2022
Formularul (D230) folosit de contribuabili pentru redirecționarea unei porțiuni din impozitul pe venit datorat statului sau pentru susținerea unor burse private trebuie depus până pe data de 25 mai, aceeași dată-limită ca în cazul declarației unice.
Cei care obțin venituri fiscalizate prin declarația umină în sistem real pot să facă redirecționarea prin declarația unică.

Pentru mai multe informații cu privire la completarea Formularului 230, dar și procentul din impozitul datorat statului, regăsiți în următorul articol: www.avocatnet.ro/articol_615...
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Termenul pt 230 e 25.5.2022 .

Pentru redirectionarea unei cota de pana la 3.5% din impozit in cazul activ indep in sistem real se foloseste sectiunea I.9 din Declaratia unica .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o data limita ptr.virarea banilor redirectionati - 2% din imp.pe venit evasinai evasinai Cum pot afla daca banii redirectionati (2%din imp.pe venit) aferenti anului 2011 au fost virati sau nu? Si eventual cand vor fi virati? (vezi toată discuția)
Sponsorizare și redirecționare Petrovic Petrovic Sunt PFA în regim real și cu TVA; am depus declaratia unica pe 2019, nu am facut sponsorizare si nu am redirectionat cei 2%. Vreau sa va intreb, mai pot ... (vezi toată discuția)
As putea redirectiona impozitul pe venit către 2 ong-uri? antonica010 antonica010 Buna ziua . As putea redirectiona impozitul pe venit ( 3,5 % ) in 2 ONG -uri diferite ? Respectiv 2% si 1,5 % ? Multumesc (vezi toată discuția)