avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judiciare ramase in sarcina statului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judiciare ramase in sarcina statului

Buna ziua,
Am un dosar penal pentru posesie de droguri de risc (cantitate foarte mica), care a fost inaintat spre tribunal in urma cu cateva saptamani; Am primit o citatie, am intrat pe portalul online sa vad ce este in dosar, si am citit ca este ceruta renuntarea urmaririi penale, si sunt obligata la cheltuieli judiciare in vederea inchiderii dosarului. Le-am platit online, si am depus ordinul de plata la grefa serviciul specificat.
Cererea a fost admisa, iar la finalul incheierii de sedinta este specificat "Cheltuielile judiciare ramân in sarcina statului."
Este vorba de suma pe care am platit-o deja ? Daca da, ii pot recupera?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Procedura munca in folosul comunitatii paulalex paulalex Buna ziua! Trebuie sa fac 30 de zile de munca in folosul comunitatii si 600 de lei cheltuieli judiciare. Am fost ieri la judecatorie pentru confirmare ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut in 2017 o plagere penala. am fost chemat la ... KATA1313 KATA1313 Buna ziua, Am avut in anul 2017 o plangere penala. Am fost chemat la sediul politiei si am dat declaratii. Dosarul a fost trimis la judecatorie in 29 ... (vezi toată discuția)