avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura munca in folosul comunitatii

Buna ziua! Trebuie sa fac 30 de zile de munca in folosul comunitatii si 600 de lei cheltuieli judiciare. Am fost ieri la judecatorie pentru confirmare renuntarii unei urmariri penale in vederea consumului de droguri de risc, pe portal am vazut ca mi s-a admis(acceptat) renuntarea la urmarirea penala.
Ce anume trebuie sa fac acum?
*Cei de la DIICOT mi-au spus ca cei 600 de lei trebuie sa i pun intr-un cont in 20 de zile, daca nu o sa imi vina la impozit la domiciliu, asta am inteles, stiu unde trebuie sa platesc.
**Pentru munca in folosul comunitatii, trebuie sa merg la primarie si sa ma programez sau trebuie sa primesc prima data ceva hartii prin posta si apoi pot sa merg sa ma programez la munca in folosul comunitatii?
Multumesc frumos pentru atentie si pentru eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
paulalex, utilizator

Alte discuții în legătură

Renuntare la urmarirea penala paulalex paulalex Buna ziua! Am facut o \'boacana\' in vara lui 2017 cand am fost prins cu 2 tigari rulate ce contineau canabis. Dupa muuult timp am fost instiintat de dosarul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! acum 3 ani, am fost chemată la diicot, fiind suspecta ... adapopescu adapopescu Buna ziua! Acum 3 ani, am fost chemată la DIICOT, fiind suspecta intr-un dosar de consum droguri risc și mare risc. La momentul respectiv am declarat faptul ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie? ... Sab101 Sab101 Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie? Buna ziua! Am fost citat sa ma prezint la tribunal pentru confirmarea renuntarii la ... (vezi toată discuția)