avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie? ...

Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie?

Buna ziua! Am fost citat sa ma prezint la tribunal pentru confirmarea renuntarii la urmarirea penala.

Context: Am fost urmarit de catre diicot pentru detinere de droguri pentru consum propriu, in urma audierilor s-a dispus renuntarea la urmarirea penala, spune si ca nu exista interes public in urmarirea faptei si ca acele cheltuieli asociate cu o continuare a urmaririi o sa fie mai mari decat beneficiile continuarii urmaririi.

Am mai citit aici pe forum dar nu am gasit un raspuns concret.

Stiu ca ar fi recomandat sa ma prezint si ca exista posibilitatea ca judecatorul sa nu accepte renuntarea.
Dar dat fiind contextul meu si ca nu am mai avut probleme cu legea si pentru ca cantitatea nu este mare nu vad ce ce nu ar accepta renuntarea.

Maine de dimineata, sunt obligat sa ma prezint? Se poate solutiona renuntarea si in absenta mea?
Cel mai recent răspuns: Poppandreii , utilizator 19:37, 17 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine sa va prezentați mai ales dacă nu aveti avocat angajat.
A venit politia dupa tine sau teai dus singur cum a fost la proces ca am si io unu pntru furt si mie frica cum e........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)
Procedura munca in folosul comunitatii paulalex paulalex Buna ziua! Trebuie sa fac 30 de zile de munca in folosul comunitatii si 600 de lei cheltuieli judiciare. Am fost ieri la judecatorie pentru confirmare ... (vezi toată discuția)
Dosar penal WizKhalifa WizKhalifa Am un dosar penal ce se afla in faza de \" confirmare renuntare la urmarirea penala \" am fost citat pe 27 februarie, adica fix in ziua in care trebuia sa ma ... (vezi toată discuția)