avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Am un dosar penal ce se afla in faza de " confirmare renuntare la urmarirea penala "
am fost citat pe 27 februarie, adica fix in ziua in care trebuia sa ma si prezint in instanta, asa ca nu m am putut prezenta. Solutia a fost amanarea pana pe 27 martie. Intrebarea este, in caz ca nu ma prezint se poate solutiona cazul? Si confirmarea renuntarii urmaririi penale se poate solutiona cu clasarea dosarului? Nu este o fapta periculoasa, aveam jum de joint si procurorul de la diicot mi a spus sa nu mi fac griji
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 18:03, 2 Martie 2018
Buna ziua!

Procesul se poate finaliza prin renuntare si fara prezenta dumneavoastra.
Insa sfatul meu este sa va prezentati. Este in favoarea si in interesul dumneavoastra.
Succes!

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joint cannabis minor Andrei Plenovici Andrei Plenovici Buna ziua , in vara anului trecut am fost prins de un echipaj de politie impreuna cu prietenul meu care avea 18 ani pe cand eu aveam 16 , politistul a vazut ca ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie? ... Sab101 Sab101 Confirmare renuntare la urmarirea penala: prezenta obligatorie? Buna ziua! Am fost citat sa ma prezint la tribunal pentru confirmarea renuntarii la ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie prezenta la citare pt confirmare renuntare urmarire penala marian22224 marian22224 Buna ziua, am fost achitat intr-un proces penal ca urmare a impacarii , am primit acasa Ordonanta de renuntare a urmaririi penale , mai este necesar sa ma ... (vezi toată discuția)