avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie comert haine pe teritoriul mai multor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie comert haine pe teritoriul mai multor judete?

Buna ziua. Care ar fi solutia juridica pentru a obtine o autorizatie de vanzare haine in targuri si oboare, ca si comerciant ambulant, dar pe teritoriul mai multor judete? Gen o zi la Iasi, 1 zi la Suceava etc... Exista vreo solutie in acest sens? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua! Trebuie autorizat la Registrul Comertului cod CAEN 4782 Comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi încălţămintei efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Vanzare anbulanta in targurile saptaminale Danutzadana63@yahoo.com Danutzadana63@yahoo.com Vreau sa stiu cit costa o licenta pt.a putea vinde imbracaminte sau materiale de plastic in targurile saptamanale din judetul Teleorman si ce acte bineinteles. ... (vezi toată discuția)