avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica se depune si de catre presedintii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica se depune si de catre presedintii ...

Buna ziua. Declaratia unica se depune si de catre presedintii de asociatii de proprietari care au contract de mandat?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:21, 25 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor presedinte asociatie ion damaschin ion damaschin Buna seara, Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratia d112 eugarizn eugarizn Buna ziua . La Asociatia de Proprietari , Presedintele are si contract de mandat si CIM - este si casier - nu este pensionar .Intrebare : Asociatia este ... (vezi toată discuția)
D 010 asociatii de proprietari ursulina ursulina Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari. Avem contract cu o firmă specializată pentru administrare. De la contabilitate mi s-a comunicat (eu fiind ... (vezi toată discuția)