avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Va rog sa imi comunicati opinia dvs. cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Va rog sa imi comunicati opinia dvs. cu privire la ...

Buna seara,
Va rog sa imi comunicati opinia dvs. cu privire la urmatoarea situatie pe dreptul muncii: considerati o decizie de sanctionare nula deoarece nu a fost semnata de presedintele comisiei, ci de un membru jurist (superior ierarhic salariatului sanctionat) care nu a fost prezent la convocare, iar termenul de contestare specificat s a prevazut 45 zile in loc de 30 zile cum este in Codul muncii? (decizia fiind contestata in termenul de 30 zile)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Desfacerea disciplinara a contractului de munca kristina1 kristina1 mi am pus demisia la fostul loc de munca in data de 26.11, nu am stat in preaviz, iar azi am primit o decizie de desfacere disciplinara a contractului in care ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara cristian niculae cristian niculae Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca o sanctiune disciplinara esta perfect valabila in cazul in care a fost aplicata inainte de a primi decizia prin ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca aroxana22 aroxana22 Buna ziua. As avea si eu o cateva nelamuriri cu privire la ceea ce s-a intamplat in cadrul comisiei de disciplina care mi s-a facut. In primul rand as vrea sa ... (vezi toată discuția)