avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, O hotarare a instantei prin care a fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, O hotarare a instantei prin care a fost incuviintata ...

Buna ziua,
O hotarare a instantei prin care a fost incuviintata tranzactia cu scopul stingerii unui litigiu (precizez ca nu am fost la notar) reprezinta titlu executoriu? Daca, nu ce solutii eista in cazul in care debitorul nu respecta tranzactia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vas22 , utilizator 08:18, 27 Mai 2022
Instanta a.pronuntat o hotarare de expedient prin care a luat act de tranzactie,acea hotarare o legalizati si mergeti la un executor..
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de tranzactie nedepus in instanta ContSters22096 ContSters22096 partile unui litigiu au incheiat o tranzactie sub semnatura privata in vederea stingerii unui litigiu. procesul era in faza de recurs. recursul nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Mediere, acord autentificat - titlu executoriu sau nu? suflete suflete as mai avea o intrebare:un acord de mediere intre doi soti dar care sunt despartiti in fapt,in acel acord de mediere parintii minorului s-au inteles ca tatal ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie shadow21 shadow21 buna ziua. In urma cu 2 luni am dat cu imprumut suma de 8800e. Tranzactia s-a facut printr-un birou notarial. Detin actul din care rezulta imprumutul insa ... (vezi toată discuția)