Bună ziua, Datorita unor antipatii manifestate de către un ...
Bună ziua,
Datorita unor antipatii manifestate de către un polițist,pe perioada pandemiei am fost amendat contravențional cu suma de 20000 lei,iar la interval de aproximativ o lună,am plecat din tara.As dori să știu dacă mai pot contesta amenda in instanta pentru anulare,daca procesul verbal este din 2019!!Mulțumesc anticipat!!
Ceva nu se leaga...pandemia a inceput in Romania prin martie 2020, iar starea de alerta a fost instituita prin mai 2020 - prin HG nr.. 394/2020 din 18 mai 2020, respectiv nu are vreo legatura cu anul mentionat de dvs. - 2019.
PV se contesta in termenul indicat chiar pe acest document - respectiv 15 zile calendaristice de la data primirii respectivului document.
Aveti grija ca neplata amenzii nu va scuteste de neplaceri, chiar daca ati plecat din tara...statul urmeaza sa va execute pentru recuperarea banutilor mentionati in PV, inclusiv a dobanzilor penalizatoare.
Poate doar incompetenta unor functionari publici ar putea sa va salveze, astfel incat la un moment dat, sa intervina prescrierea, daca acestia nu au intreprins in termen util demersurile legale.
Contestatie pv
Andy2001
Buna dimineata, doresc sa ajut pe cineva cu o informatie si apelez la ajutorul celor de aici.
Persoana respectiva a fost oprita in trafic pe motiv ar fi ... (vezi toată discuția)