avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrebarea mea este: cate ore compensatoare se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrebarea mea este: cate ore compensatoare se acordă pentru ...

Întrebarea mea este: cate ore compensatoare se acordă pentru 8 ore lucrate într-o zi de weekend? Dar pentru o zi de sărbătoare legală (daca pică in timpul săptămânii, respectiv în weekend)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 27 Mai 2022
Se acorda ora pe ora. Adica ati lucrat 8 ore suplimentar/ in weekend/ sarbatoare legala , atunci se acorda 8 ore compensare
Nu vi se acordă dublu orelor lucrate, daca asta vroiați sa știți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sărbătorile legale pica in weekend cum se întâmplă ... Iulianus2021 Iulianus2021 Buna ziua, Daca sărbătorile legale pica in weekend cum se întâmplă anul acesta 30 noiembrie și 1 decembrie, se plătesc dublu acele zile s-au nu, în ... (vezi toată discuția)
Spor weekend zile libere Elena11992288 Elena11992288 Buna seara , 1)In conditiile unui program in ture 8-15, 15-22 7 ore pe zi si in weekend program intre orele 8 -20 sambata si duminica , 1 weekend pe luna ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează orele suplimentare la un program 12/24, lucru ... suciu_diana suciu_diana Cum se calculează orele suplimentare la un program 12/24, lucru de lunea-duminica, inclusiv? Ce lucrează sâmbăta și duminica nu cred ca se considera ... (vezi toată discuția)