avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intermediere imobiliara intr-un singur ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intermediere imobiliara intr-un singur exemplar

Buna ziua. In octombrie/noiembrie anul trecut am fost la o vizionare de apartament si am semnat cu agentul un contract de vizionare, intr-un singur exemplar care a ramas la agent, promitandu-mi ca-mi va trimite o copie. Intre timp nu mi-a mai trimis copia, dar am mai discutat la telefon si a negociat o oferta cu vanzatorul. La momentul acela nu m-am decis sa cumpar, dar acum doresc sa fac acest lucru si am incercat sa contactez agentul, dar nu imi raspunde la telefon de mai multe zile.
Spuneti-mi va rog, in lipsa colaborarii agentului in prezent, si dat fiind faptul ca eu nu am primit contractul nici in original, nici in copie, ce pot face? Este legal sa contactez direct proprietarul si sa fac tranzactia direct cu el? Mai datorez comisionul agentiei?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2022
rad1x, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fotbal2sl , utilizator 13:34, 22 Decembrie 2023
Buna ziua! Ati aflat raspunsul la aceasta intrebare?
Buna ziua! Ati aflat raspunsul la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision agentie imobiliara pm_35 pm_35 Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu urmatoarea situatie: In urma cu ceva timp, urmare a unui anunt postat pe un site de specialitate, am contactat o ... (vezi toată discuția)
Ajutor! comision agenție imobiliară ContSters418212 ContSters418212 Bună ziua, Suntem un tânăr cuplu de 25-26 de ani.Am muncit o perioada în străinătate și am decis sa ne întoarcem în tara sa achiziționam o ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata o persoana pentru ca nu a respectat înțelegerea ... maryana8090 maryana8090 Pot da în judecata o persoana pentru ca nu a respectat înțelegerea verbală? (vezi toată discuția)