avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am o companie care activeaza pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am o companie care activeaza pe teritoriul Angliei ...

Buna ziua
Am o companie care activeaza pe teritoriul Angliei . Am angajat cativa romani cu contract legal si au muncit o perioada dupa care nu au mai respectat acel contract . Din cauza incalcarii termenilor contractuali Am pierdut multi bani . Acesti romani sunt acum in Romania unde au si domiciliul .
Intrebare : Poate compania mea sa ii cheme la tribunal in Romania la domiciliul lor pentru pierderi materiale si sa ii execute , avand in vedere ca contractul a fost semnat in UK ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o companie de curatenie in anglia. am avut 2 ... 4Mic 4Mic Buna seara . Am o companie de curatenie in Anglia. Am avut 2 persoane din Romania angajate aici in Anglia . De curand si-au dat demisia si lucreaza la o ... (vezi toată discuția)
Sfaturi la o hotarare judecatoteasca definitiva...va rog sfatuiti-ma olivya olivya Buna ziua..sant o mama care in urma cu 10 ani am ramas fara copii,ei fiind luati de catre sotul meu care la acee vreme era un om influent si cu o stare ... (vezi toată discuția)
Sa predau sau nu permisul de conducere? Marcum Marcum In 2008 septembrie am fost depistat savarsind o contraventie in trafic. Am facut contestatie la pv. Un an mai tarziu tribunalul a dat castig de cauza Pol. Rut. ... (vezi toată discuția)