Buna ziua
Mă confrunt cu următoarea situație. Am un copil rezultat dintr-un concubinaj.Noi ne am despartit,copilul este recunoscut
Tatal,aflat in strainatate definitiv ii plateste cate o suma lunara variata intre 10€-200€. Unde pot apela pentru a stabili o suma concreta lunara,pentru a nu exista discutii ? Adica fara a cheltui eu sume de bani si etc.
Pai, trebuie sa cheltuiti ca il veti da in judecata.
Problema e ca daca nu dovedi unde e si pe ce bani, pensia stablita va fi mica si ca sa fie si mai rau, si f greu sa il obligati sa plateasca.
Incercati sa va intelegeti sa plateasca constant o anumita suma.
Tatal poate fi dat in judecata, citat in strainatate cu mentiunea de a depune dovada veniturilor.
Daca nu se conformeaza, instanta va putea face adresa si afla veniturile concret realizate (fie comisie rogatorie, fie prin intermediul Ministerului Justitiei).
Depinde f mult si in ce tara locuieste si lucreaza tatal. Insa ca orice demers in instanta va costa atat taxa de timbru, cat si onorariu avocat, cheltuieli la care insa instanta il va obliga pe parat sa vi le restituie in cadrul cheltuielilor de judecata.
Pensie alimentara
xenia2103
Pensia Alimentara
Buna ziua sper ca ma puteti ajuta cu citeva raspunsuri la intrebarile mele.Am un baiat de 11 luni nascut in Belgia de curind m am intors in ... (vezi toată discuția)