avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost condamnat la 3 ani cu suspendare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru conducere ...

Buna ziua am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru conducere fără permis și prins a doua oară cu un permis fals contra făcut și fals în înscrisuri oficiale și doresc sa. Dau de permis oare pot sa dau de permis în sentința nu scrie daca am voie sau nu am voie mă puteți ajuta cu un răspuns concret mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis! pricobs_tm pricobs_tm Buna ziua. Am si eu o intrebare: Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si ... (vezi toată discuția)
Buna seara dl avocat am și eu o in trebare la dvs am fost depistat ... Nelutu20- Nelutu20- Buna seara DL avocat am și eu o in trebare la Dvs am fost depistat în trafic cu un permis fals și ma băgat la fals și uz de fals și conducere fără ... (vezi toată discuția)
Problema delicata (condamanre cu suspendare) popescu2312 popescu2312 Buna ziua, Va scriu pe acest forum in speranta ca cineva ma va putea ajuta cu un raspuns. In decembrie 2012, am fost oprit de politie in timp ce ... (vezi toată discuția)